Bevezető


Amerikai telivérek,Angol Telivérek,Quarter Horse-ok,és Trakehneni fajtájú lovak tenyésztésével valamint versenyeztetésével foglalkozom. Istállómban csak és kizárólag azon képességű lovak maradnak,aki minimum 1500-1700 öp között van,és eléri a minimum 1000 thpt,valamint 100-as tanulékonysággal rendelkezik.Persze előfordulhatnak,gyengébb képességű lovak,abban az esetben ha a kanca idő előtt kiöregszik,és csak egy kancacsikó,avagy egy méncsikója született,ez esetben vérfrissítés céljából megmarad a született csikó.
Mellék ágazatként előfordulnak szamarak,és öszvérek is az istállómban:míg a szamarak a tenyésztésben,addig az öszvérek a versenyzésben vannak jelen.
Célom,hogy toplistás lovaim szülessenek.Edzésüket én végzem,semmi esetre sem adom ki őket.A későbbiekben tervezek vérvonalakat is alapítani,a fajtákról még nem döntöttem,de minden információ ,megtalálható lesz a profilomon.A saját tenyésztésű lovaim neve előtt szerepel az istállóm neve: Lucky Star jelző. Ha esetleg érdekelne valamelyik csikó,és úgy döntök,hogy eladom,ezt a jelzőt,kérlek ne vedd le a neve elől!