Ridgeline Sporttelep és TenyészetTelepünkön mindenféle lófajta edzésével, versenyeztetésével és kedvtelésből folytatott tenyésztésével foglalkozunk.

TenyészetFedezőménjeinkTörekszünk rá, hogy minél több fajtából szolgálhassunk a lehető legkiválóbb csődörökkel, magas össz- és tehetségpontszámokkal. A méneket magunk eddzük, többségük lóvásárról került hozzánk, néhányuk nálunk született. Ezen okból magas pontszámú, jó képességű csikók (mindkét nemből) mindig érdekelnek.

KancáinkA kancákat általában kedvtelésből, versenycélokra tartjuk, ritkábban tenyésztésre, ettől függetlenül mind közel állnak a szívünkhöz.

Lovainkat eladásra nagyon ritkán kínáljuk.VersenyzésHárom éves korától minden lovunk aktívan részt vesz versenyeken, közel az összes szakágban jelen vagyunk. Edzésprogramunk is eköré épül, így biztosítva, hogy amikor tenyészkorba lépnek, lovaink a lehető legjobb formájukban legyenek.

EdzésGyorskörös: nemtől függetlenül alapáron veszem, feledzett alapáron adom vissza. Privát eladásba teszem ki a lovat, ha elkészültem vele. Ha 24 órán belül nem veszi vissza az eredeti gazdája, menhelyre kerül.

Gyorskörös versenyeztetve: alapár +10.000 zsz.

Lassúkörös:
kanca: alapár+30.000 zsz.
mén: alapár+50.000 zsz.

Lassúkörös versenyeztetve: nemtől függetlenül +12.000 zsz.

A lovakat mindig a gazdi által kért korig, illetve a kért képességekre edzem.
Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a lassúkörös edzés 1-2 napig is eltarthat.