Swedish Dragons vérvonalam 2019. szeptember 19-én vált hivatalossá. Az a célom, hogy kitenyésszem a Hokalovi legjobb svéd melegvérűit, díjlovaglásra edzve. Jelenleg csak pej színű lovaim vannak ebből a fajtából, de tervben van a sárga, valamint a fekete szín bevonása is.
Lejjebb, a "Hírek" cím alatt olvashatsz aktuális eladásokról, és az éppen fedező ménekről. Egyetlen kérésem, hogy csak svéd melegvérűekkel fedeztesd/fedezd a tőlem vett lovaidat! Előre is köszönöm :)

BÜSZKESÉGEINK
SD ~ Dollár az eddigi legsikeresebb versenylovunk, több, mint 250 győzelemmel díjlovaglásban



Royal Sparks vérvonalam 2019. június 6-án alapítottam, ugyanis láttam, hogy a Losinok hokán le vannak maradva, így úgy döntöttem, belevágok tenyésztésükbe! cross-countryra edzem majd őket, jelenleg a vérvonal hivatalosítása a cél.




LEHETŐSÉG!
Amennyiben vérvonalat szeretnél alapítani, de nincsen rá elég zabszemed, 100.000 zabszem értékben tudlak támogatni , ha bizonyos kritériumoknak megfelelsz és az általam adott pénzt javarészt a vérvonal fejlesztésére (vérvonal alapítása, import csikók, jó felszerelés, stb.) használod!
Amennyiben érdekel, írj egy üzenetet és megbeszéljük a részleteket :)


Eladó felszerelések a piacon! A kínálat mindig frissül, rendelést nem tudok felvenni.
Level 1 - 500 zabszem
Level 2 - 7000 zabszem
Level 3 - 13000 zabszem
Level 4 - 20000 zabszem


A sulikezdő játék ideje alatt ceruzák eladóak 1700 zabszem/db áron!

A sulikezdő játék ideje alatt uzsonna eladó 2000 zabszem/db áron!

A sulikezdő játék ideje alatt tankönyvek eladóak 1500 zabszem/db áron!


Sziasztok! Visszatérő játékos vagyok, csupán más profillal (az előző jelszavát elfelejtettem, és nos, a gmail.hu-s fiókok négy hónap után elvesznek...)A lényeg, hogyy visszatértem, és élvezem a virtuális pacik tenyésztését! Írj, ha bármi kérésed van, vagy beszélgetni szeretnél, netán tanácsra lenne szükséged! Szép napot! :)