Crystal Lómenhely


Sziasztok! :)
A menhely aktívan működik, a szolgáltatások elérhetőek!

Lóbeadás:

1. Neked egyáltalán nem kell a paci, de lehet másoknak kell, mert jó versenyló, tenyészló, stb.: ilyenkor írsz egy üzenetet, és eldöntöm jó lesz a menhelynek az a ló (pl. import lovak nem kellenek, kivéve lélekvadász, unizus vagy musztáng). Ha igen, akkor alapáron átveszem a pacit, és onnantól teljesen az én tulajdonomban lesz, azt csinálok vele, amit szeretnék, annak adom el akinek gondolom. Ha így adsz be lovat, külön megkérdezem, beleegyezel-e, és csak utána veszem át.

2. Van egy lovad, ami nem kell, de sokat foglalkoztál/foglalkozott valaki más vele, esetleg szép emlékeid fűződnek hozzá, ezért nem szeretnéd ha faluba kerülne. Ilyenkor írsz üzenetet, én alapáron átveszem a lovat, akkor NEM adom faluba, hanem én foglalkozok vele, vagy más. A pacit pedig vissza lehet kérni ha még nálam van, de ezresekre kerekített alapáron!

3. Ha nincs elég helyed, de nem akarod eladni a lovad, akkor beadhatod hozzám. Ilyenkor semmit nem csinálok vele, akkor veszed vissza, amikor akarod.

Örökbefogadás:
Az örökbefogadható istállómban ha megtetszik egy vagy több ló írj, alapáron kirakom! :)

Kezdőknek:
Kezdőknek (kevesebb mint 10 napja regisztrált) ingyen 3 év körüli versenylovakat, vagy 0 éves öszvéreket adok!
Ha pedig kevesebb mint 1 hónapja regisztráltál, és min. 5 tenyésztett lovad van, akkor egy ingyen lovat választatsz az örökbefogadható lovak közül.

Versenylovak
Versenylovat mindenkinek teljesen ingyen adok, de egy játékosnak max. öt darabot

Ezenkívül eladók és ingyen elvihetők istállómban is vannak lovak! :)

Ha bármi kérdésed lenne a menhellyel vagy a játékkal kapcsolatban, írj bátran! :D