Üdvözöllek az Aranynyereg lovardában!Barátaimmal, akikkel lovardát vezetünk, gondoltuk, fellépünk a virtuális lovakhoz is!

Most még csak kezdő vagyok, de igyekszem mindent hamar megtanulni. Ha van eladó amerikai telivéred (megfizethető áron), akkor keress engem, szívesen megnézem, és ha tetszik, akkor megveszem! Remélem, a hokalovi újra népszerű lesz!LÓVÁSÁR!!!

Eléggé hely híján vagyok, ezért lóvásárt rendezek. Vannak ingyen elvihető lovak, valamint lesznek alapáron, alapár feléért.

Mikor nyit a vásár, meddig tart?
A vásár 2024. 04. 10-én nyílik meg, 2024.06.10-én zárul! (Azért ilyen későn nyit, mert sok idő átrendezni, átnevezni az istállókat.) Az istállók április tizedike előtt még nincsenek a végleges berendezésben!

Milyen fajtájú lovak vannak a vásáron?
Leginkább amerikai telivérekről van itt szó, de keverék, mágikus lovakat is lehet szerezni. Sőt, olyanokat is, melyeknek a fajtája nem gyakran kerül vásárra, vagy csak 1-2 van eladásra téve.

Az eladó mondja meg az árakat?
Nem. Természetesen kiírom, hogy mennyi zabszemet képzelek el, de ez csak a

maximum ár. Ha te más árat képzelsz el, írj nekem levelet, megbeszéljük!


Kredittel hogyan lehet fizetni?
Kredites fizetés esetén 1 kreditért akár 10 ló is elvihető! Persze, ha kevesebbet akarsz elvinni, megteheted azt is. Ha csak egy lovat veszel egy kreditből, akkor én visszaadok neked 800000 zabszemet , ha 2-10 darabot veszel kreditért, akkor fokozatosan egyre kevesebbet kapsz vissza.

Hol találhatóak ezek a lovak?
Az ennek megfelelő istállóban, a LÓVÁSÁR!!! nevű istállókban (több is van, hogy miért, lentebb olvashatod)!

Csak azokra a lovakra vonatkozik az ajánlat, amik a lóvásáros istállóban vannak?
Persze, hogy nem! Ha valamelyik más lovam megtetszik, ami nincsen benne a vásárban, akkor írj rám, üzenetben megbeszéljük az árát.

Honnan tudni, hogy melyik ló ingyenes, melyik ló alapár feléért elvihető, melyik alapáron és melyik?
Több lóvásár istálló is van, külön csoportokba van szedve:
-LÓVÁSÁR!!! ingyenes,
-LÓVÁSÁR!!! alapár fele,
-LÓVÁSÁR!!! alapár,
LÓVÁSÁR!!! Ritkább fajták az eladó lovak körében!

További információk a vásárral kapcsolatban:

- Az ingyenesen és az alapár feléért elvihető lovak esetében kérlek írj levelet, ha megvetted a lovat, tegyél ki egy tételt (tétel=ceruza, tankönyv, stb.), az ingyen eladó lovak esetében az egész összegért, az alapár feléért elvihetőnél pedig annak az összegnek a felét, amennyit összesen ráköltöttél az állatra.
Az alapárért adott, meg a ritkábban eladásra kerülő lovakkal semmi egyéb dolgod nincs megvétel után.


- Kérdésed maradt még ezzel a témával kapcsolatban? Jelezd! Írj nekem levelet!Szolgáltatásaim:

Elérhető szolgáltatás , Nem elérhető szolgáltatás

-Szívesen vállalok képszerkesztést, logó gyártást!


-Rendelhető havi maxos thp-s csikók, megkérheted, hogy a te csődöröddel és az én kancámmal legyen fedeztetés, vagy fordítva (kint van mindegyik fedezőménem a listán), illetve választhatsz, hogy melyik kancám, melyik ménem fedezzenek: ár megbeszélés alapján, tegyél ajánlatot!


- Kiscsikót betörök: adás-vétel


- Felszerelést készítek: lv. 1-4-ig, ár megbeszélés alapján. Ha te adod az alapanyagokat nyereghez/kantárhoz/hámhoz/patkóhoz, akkor ingyen elkészítem neked azt. Kedvezmény ját akkor is, ha nem az összes alapanyagot állod, hanem csak valamennyit!

- Gyors és lassúkörös edzést vállalok: adás-vétel- Eladó Kelpie, varázslatos lovak zabszemért, ha rámírsz!- Eladó felszerelés a bolhapiacon!- Minden jó csődöröm fedez 7000 zabszemért, ha elfelejtenék kört lépni, de valamelyik már 4/4-es teltségben van, szólj!

- Lehet, hogy nincs musztángom éppen, de ha rám írsz, akkor tudok szerezni és akkor eladok neked egy kancát, vagy egy csődört, amit szeretnél, olcsón, csak 8000 zabszemért!


Én még mindig aktív játékos vagyok!!!