Üdvözöllek a farmomon!


Azért kezdtem el a hokalovival játszani, mert szeretem a lovakat és van egy álmom, hogy felnőtt koromban saját kis lovardám lesz. A lovásáron elérhetők Appaloosa versenylovaim. Többnyire mások vérvonalait viszem tovább, melyeket akkor szerzek, mikor lovakat veszek, vagy fedeztetek. Ezen kívül Kelpie csikóim is vannak a vásáron 50000 zabszemért.



Ha valamelyik eladó lovam megtetszik, de nem áll módodban annyit kifizetni érte, akkor írj rám! Ezen kívül a nem eladó lovaimra is pályázhatsz csak nem biztos hogy beleegyezek az eladásba. Hetente nézem a leveleimet.



Aktuális hirdetések:


Hamarosan LÓVÁSÁR!!! Sok jó verseny, fedező, tenyész Lovat szerezhetsz! Az eladó lovak megtalálhatóak a G istállóban az az a LÓVÁSÁR istállóban. Egy kreditért akár tíz lovat is elvihetsz! A lovaknak meg van szabva az áruk, de ha bárki sokallja akkor csak írjon rám. A LÓVÁSÁR 2024 ÁPRILIS TIZENÖTÖDIKÉTŐL AZ ELADÓ LOVAK FOGYTÁIG TART!

Megrendelhető lovak! Appaloosa, Lélekvadász, Falabella, és Amerikai telivér mének, és tenyészkancák, csikók (kanca és csődőr). Appaloosa versenylovak,5-7 éves kornál. (Mert előtte edzem.) Írj nekem, hogy a fenti lófajtákból melyiket szeretnéd, kanca, vay csődör legyen-e, tenyészkanca, fedezőmén, versenyló, vagy csikó legyen-e, és max/minimum hány éves legyen! AZ ÁR A LÓTÓL FÜGG!


Köszönöm, hogy meglátogattad lovardámat!