★★★ Nóniusz és Kisbéri lovak fedeznek!! KATT! ★★★






Hamarosan elkészül a weblapunk! Bővített mén ajánlót, csikó és edzés kalkulátort is találhattok majd!

Tervezett projektek:

Overdose™ / 2406
Hokalovi legjobb Amerikai telivér ménje, 1260thpt-vel és 5725pt-vel. Több, mint 860 utóddal a legnépszerűbb fedezőmén toplistán Első helyezett! Fedeztetést vállal!

Nóniusz Ménes

Kisbéri félvér Ménes

Eladó lovainkért KATT!




Központunkban rendkívül fontos szerepet kap a magas összpontszám mellett a tehetségpont. Célunk, a tehetségpontok harmonikus fejlesztése, lehető legmagasabb összpontszám elérése, mindezek mellett pedig prémium fedezőmének felállítása. Megreformáltuk vérvonalainkat, a továbbiakban lehetőleg csak is vérvonalas lovakkal kívánunk foglalkozni.



Alapítólovainktól fogva ménjeinket a lehető legmagasabb összpontszámra eddzük, így garantálva a jövőbeli prémium csikókat. Mivel számunkra rendkívül fontos a származás, minden tenyésztésben részt vett, illetve vásárra bocsátott lovat elnevezünk, így biztosítva a családfában a "Csikaj mentességet". Kérlek kövesd ezt a példát, ha vérvonalainkból vásárolsz.

Méntelepünkön találhatóak meg a központ egykori, illetve jelenlegi legjobb ménjei. A kevesebb tehetségpontú, de magas összpontszámú ménjeink nem vonulnak vissza a fedeztetéstől, hisz megfelelő kanca választás esetén, rendkívüli csikók születhetnek. Nem egyszer alkalmazzuk a jóval kevesebb tehetségpontú méneket, a frissítés érdekében.

Ménjeinket lehetőség szerint a legmagasabb összpontszámra eddzük, arra törekedve, hogy minél több lófajtából legalább egy 5000 összpontszámú elérhető legyen számotokra.

Tisztavérű, vérvonalas lovaink mellett csak is kizárólag versenyeztetés céljából, az olyan tenyészkancákat, melyek már adtak tehetséges csikót, más lófajták elit ménjeivel fedeztetjük, és az így született keverék lovakat leginkább díjlovaglásban, vagy galopp versenyágban versenyeztetjük. A herélteket három éves korukig eddzük, majd versenyeztetjük, a kancákat pedig párhuzamban a versenyeztetéssel, tehetségpont örökítésre alkalmas pontszámig fejlesztjük tovább.

Vérvonalas lovainkat is versenyeztetjük, de leginkább csak az első verseny évben, illetve a már feledzett méneket A kategóriában. Fajtatiszta lovainknál leginkább a galopp, illetve a díjugratás dominál.


Egy fatális baleset révén a faluban landolt elit csikó:


BÓNUSZ: Ajánlott név generátorok:
Horse Name Generator
Best Name Generator
Horse Names