Aktuális: Eladó 0,5 éves import lovak vérvonalhoz. Rengeteg fajtából választhatsz. Ha az általad kiválasztott csikó nem eladó, írj bátran!
- imp. 0,5 éves szamár kanca eladó! Kevés vérvonal létezik belőle!
- imp. Amina, Potestatem, Konik és Percheron csikók!
- imp. Skinfaxi, Hrímfaxi, Sleipnir... - Az ‘Eladó lovak‘ csop.-ban!
- Eladó jó öp-os, thp-s Hippocampus és Lélekvadász.

- Import és különleges mének fedeznek, több fajtából. A ‘Különleges‘ ill. ‘Eladó lovak‘ csoportban találod őket.: - Percheron, Konik, Kelpie, Skinfaxi, Sleipnir, Hippocampus ...

- Eladó felszerelések, Lvl. 3-4!

Caballus LovasFarm - Hannoveri Tenyészet,- és Versenyistálló:

Profil szerkesztés alatt! De addig is... :
Farmomon Hannoveri lovak tenyésztésével és versenyeztetésével foglalkozom. Régen volt egy Holsteini ménem is, de nyugdíjba vonulása óta csak a jelenlegi fajtát tenyésztem. Mára sikerült egy elég nagy létszámú ménest létrehoznom, amelyben a Hannoveri fajta minden színében, kiváló képességű kancák és fedezőmének egyaránt megtalálhatók.

Lovaim nagy része saját tenyésztésből származik, mind az anya, mind az apa tekintetében. A nem nálam született lovakat vérfrissítés céljából vettem, mindegyiket csikóként; később pedig egyéni képzést kapnak, mint a saját csikóim. Mivel így minden lovam itteni képzésben részesül, éppen ezért minden ménem nevében megjelenik a farm rövidítése is. (’CL’…) Ez farmom védjegye, ennek és lovaim nevének másolását kérlek kerüld!

Istállómban nem csak maxos csikók képzésével foglalkozom, az alacsonyabb pontú csikókat sem „szelektálom ki”, később pedig ők is ugyanolyan kiváló lovak lesznek, mint maxos társaik. Lovaimat magam edzem, saját összeállítású edzésterv alapján. Hosszú képzés után a kancák tenyésztésben vesznek részt és kiváló utódokkal gazdagítják a ménest. A mének fedezőménként állnak a tenyésztés szolgálatába, így más farmok számára is elérhetőek; emellett ők a versenyzés aktív résztvevői is.
Alkalmanként megfordulhatnak nálam más fajtájú lovak is. Ők csak ideiglenesen vannak nálam és ált. edzés miatt kerülnek hozzám, tehát nem eladóak.

Társtenyésztés:
Mindig szívesen fogadok új tenyésztőket. A minőség az elsődleges, nem a mennyiség, ezért csak néhány, viszont annál jobb tenyésztővel célom szerződni.
Feltételek:
- min. 5 Hannoveri ló (nem imp.!)- ebből 2 kanca, 2 csődör
- vagy az adott fajtából vérvonal, ill. erre előkészületek
- Istálló / Legelő min. 2-es szint
- Kitöltött, igényesen megszerkesztett profil; nem baj, ha egyszerű
- A profilodon tüntesd fel a társtenyésztő(i)det

Ha esetleg kérdésed van a játékkal kapcs.-ban, írj bátran!
Természetesen gyakorlati lovas kérdésekkel is fordulhatsz hozzám, tapasztalataim alapján szívesen segítek, amiben tudok!


Visszavárlak!
Gyere máskor is, szívesen látlak a farmon! Az új infókat és a változásokat itt mindig megtalálhatod. Látogasd meg istállóim lakóit is bátran!

“Ha elnyered egy ló teljes bizalmát, különleges dologra teszel szert, melyet jól meg kell becsülnöd, s mely maga is a becsületedből fakad.“



Kaptam: