Ich spreche auch auf Deutsch. Wenn du mir Briefe shreiben, dann können wir auch auf Deutsch sprechen. Über mich (ein paar Sätze): Ich heiße Vanessza und ich bin 15 Jahre alt.Ich wohne in Buják. Ich gehe in die Mikszáth Kálmán Gymnasium, meine Klasse 9.a.


Üdvözöllek Torhnfield Hall-ban! A Hall azért jött létre, hogy a nemes Selle français, valamint a kecses Trakehnenit tenyészthessük. A Hall két külön tenyészetre különöl el:Gateshaed-ra és magára Thornfield-ra. Gateshaed ad otthont a Selle français-oknak.Thornfield pedig az Trakehneni-knek. A Hall kitűnően kiépítve várja a kitenyésztett lovakat. Célom, hogy e két fajta népszerű legyen a hokán, és toplistára kerülhessenek díjlovaglásban. A Selle français és Trakehneni lovakon kívül istállónkban más fajta lovak is élnek. A két “fő“ lófajtánknak vérvonalon belüli tenyésztés van biztosítva. A kiképzett mének a későbbiekben fedezni is fognak.

A lovarda nevének jelentése magyarul Tövismezőt jelent. Az elmúlt idők során a lovardában rengeteg fajta megfordult tenyésztés illetve versenyeztetés céljából. Most elköteleződtünk a Selle français és az Trakehneni tenyésztése mellett.Mindkét fajta önálló vérvonallal rendelkezik, igyekszek tp-s egyedeket kitenyészteni.


A lovarda az alábbi szolgáltatásokat vállalja:
-Képkészítés, profilkészítés: 1.000- 30.000 Zsz-ig, részl. levélben
Tréningezés:lass. körrel:- *1700, *900, *500 arányban fix áron: 20.000Zsz.
Másféle tréning formában: 50Zsz/kör
csikóendelés: - Ha enyém mind2 ló:5.000
- Ha csak a kanca az enyém 12.000 Zsz
Csikóbetörés:: 10 Zsz./kör
Diplomáztatás: -Képszerkeztés: 1.000Zsz./Diploma
-Lass./Gyors kör:1.500 Zsz./Diploma
-Edzés:*lass. kör:50Zsz./kör
*1700 900 500 fix áron: 22.000/ló
*gyors kör:50Zsz./kör
-Csikóbetörés: -10Zsz./kör
b]Gyakorlatilag majdnem mindenféle szolgáltatást vállalok, kivéve karakter készítés, de bármilyen más ügyben nyugodtan írhattok, ha tudok segítek! :)

Jelenleg edzésen: -
Várólista: -
FIGYELEM! Ha valaki edzésre adja be a lovát, és még 1 éves kor alatti/nem betört ló, akkor a csikó betörési költsége a ló tulajdonosát terheli!
Általam edzett lovak
:
Gloratelle
Paint Starlight
Melange
MS Little Bit
MS Margarita
Roxana Wind
MS Raffaella
Napsugár
Firefloover
Tagkártyák, oklevelek, diplomák, felhívások, amit tőletek kaptam...






Tagkártyák, oklevelek, diplomák, amit tőletek kaptam...








Állataim, őrzőim: