Profil feltöltés alatt!


Tervek és célok:

- Minden vérvonalat 1300 thp-re vinni. - Minden vérvonalam minden színe elérje az 1300thp-t.

- Új színeket vinni a már meglévő vérvonalaimba. - Alapvetően csak 1-2 szín van tenyésztve a vérvonalaimba, most viszont a többi (kizárólag tarka!) szín is tervben van beletenyészteni.

- 1300 thp-s fedezőmének előállítása.- Minden vérvonalban, minden színben (kizárólag csak tarka!!) legyen elérhető fedezőmén mindenki számára.

- 80-100%-os színörökítő fedezőmének tenyésztése.- 80-100%-ban örökítsék a saját színűket (ugyan függ a kancától is, de ha már a mén így örökít, nagy esély van a csikónak ezt a színt kapni). Saját tapasztalatból, ilyenre lehetséges, hogy szüksége lenne néhány embernek, amennyiben elakad a szín tovább tenyésztésben, de nem szeretne import, vagy lutri méntől lutri csikót.

- Félvér (keverék) lovak kialakítása saját vérvonalakon belül. - Saját vérvonalamon belül létrehozni jó, színes lovakat. Azt a fajta félvérséget kapja, amelyikből több van benne, illetve amelyik vérvonalat kapja. (pl. Hucul x Falabella és falabella vérvonalat kap, akkor falabella félvér lesz és a falabella képét kapja meg.)

-Appaloosa vérvonal létrehozása!