Oldalam, ahol dalszöveg forditásaimat olvashatjátok: xxTattoedGirlxx - Translations Kérésre is szivesen forditok, csak irj itt nekem egy levelet vagy irj az email cimemre (tattoedgirl@gmail.hu)! ;)


Black Magic (Rose) Magántenyészet



A lovarda célja, hogy vérvonalon belüli tenyésztés legyen biztosítva a Lusitano, illetve az Anglo-Arab lovainknak. A vérvonalon belüli lovaknak speciális edzésterv lesz kidolgozva. Célunk, hogy a vérvonalunk sikeres és elterjedt legyen a hokalovin.


Rólam / About me/ Über mich

Átlagos lány vagyok. A nevem Vanessza. Életkorom a játék szempontjából annyira nem fontos.(De ha érdekel:1999.02.06.-án születtem.). Jelenleg jogász hallgató vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni (kedvenc könyvsorozatom az SzJG->Szent Johanna Gimi Leiner Laurától, a Vámpirnaplók, A Vérmacskák- sorozhat Rachel Vincenttől és még egy pár vámpiros fantasy:D),sorozatokat nézni (kedvencem az Originals és a Lucifer), zenét hallgatni (ált. pop vagy rock zenét->kedvenc bandáim a Starset,Red, Linkin Park, ezenkivül szivesen hallgatok más együtteseket is is), illetve saját magam által kreált történeteket írni.
Ha többre vagy kíváncsi rólam, akkor írj nyugodtan levelet, ha nem bunkó stílusban írsz, akkor szívesen beszélgetek veled. ;)

I‘m an ordinary girl. My name is Vanessa. My age doesn‘t matter in terms of the game. (But if you want to know I was born at 06.02.1999.)Right now I‘m law student. In my freetime I love to read books (my fv. book series are Werecats from Rachel Vincent, The Vampire Diaries and the SzJG->St. Johanna Gymnasium-it‘s a hungarian book serie from Laura Leiner and besides that I like reading any fantasy books about anything, particularly about vampires. I like watching series (fv. is the Originals and the Lucifer), listening to music (usually pop or rock music), my favourite bands are Starset, Red, Linkin Park and other more...
If you want to know more about me then drop me a message. I like talking with anybody! :)
I apologize for any mistakes in my English!