Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Hivatalos Zóna

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 20  

[JÁTÉK] Fajtaverseny - rajz és írás  Ayaveen (1) - 1. 15.12.02 12:08:10    
Ayaveen

Sziasztok!

A játék célja, hogy találjatok ki egy új lófajtát amely nem valós fajta.
FIGYELEM: a nyertes alkotások sem fognak bekerülni a játékba! (de ez ne tántorítson el senkit ;)

A nevezés ebben a fórumban történik hozzászólásként, hogyan:

- szükségetek lesz egy lóra, akinek lehet képet feltölteni. A feladat része, hogy készítsetek egy lóképet az új fajtátoknak, és töltsétek fel a kiválasztott lovatokhoz. (a lónak meg kell lennie addig amíg meg nem történik a nyeremények kiosztása)
- ennek a lónak az azonosítóját majd meg kell adnotok a fórum hozzászólásban.
- a hozzászólásban ezen kívül egy rövid ismertetőt is kell írnotok a fajtáról.

A kitalált fajta lehet mitikus vagy ‘realisztikus‘ is.

Nevezési határidő: 2016. Január 03. 24:00
  csipet2 (7245) 16.01.02 21:30:03    
csipet2

Neveznék
Lovam ID-ja:412712
Fajta neve:Seirbigh
Az ír mezők, sötét erdők és égbe nyúló hegyek szülöttje a monda, amely egy titokzatos lóról szól. Egy lóról amely éjszaka jön el a köddel és hajnalban távozik a nap első sugaraival. Nem egy egyszerű kóbor állat, mely túl félénk megmutatni magát a kíváncsi szemeknek. Ez a ló a végzetedet mutatja meg neked. Évszázadok óta terjednek történetek emberekről akik találkoztak vele és akiknek megváltozott az élete. A helyiek úgy tartják a csodálatos ló mindenkit meglátogat aki elveszett saját sorsában, ám csak akkor ha igazán szüksége van rá. Kinek célt ad, kinek utat mutat, másnak utolsó óráiban társa és vezére. Legendák övezik és senki sem tudja mi igaz és mi fikció csupán. Annyi bizonyos,hogy szöre a döntő pillanatban kékesen fénylik. Az emberek védelmezőnek, útmutatónak tekintik őt. Medálokat, talizmánokat készítenek erről a csodás lényről. Számukra a sors, a beteljesülés szimbóluma. Ünnepet rendeznek tiszteletére, melyen hatalmas tüzet raknak amelyben aztán ki ki a magam megtalált végzetét égeti el, jelezve annak beteljesedését.  Rico (40418) 16.01.03 20:29:43    
Rico


Lovam ID-je: 457064
Fajta neve: Spartan Specter
Egy kislány annyira kötődött lovához, hogy miután az meghalt, megpróbálta alkímiával visszahozni az életbe. Ez nemhogy nem sikerült, hanem még rosszabb is lett az állat lelkének: ha nem akart a pokolra jutni, keresnie kellett magának egy páncélzatot, ami elijeszti az őt üldöző a pokolkutyákat. Akkor már füstből álló “teste“ kétségbeesetten beszivárgott egy múzeumba, ahol magára öltötte egy spártai és sok más harcos öltözetét. Így többféle fémmel dolgozva próbálta a páncélon újraalkotni foltjait, hogy legalább ennyiben hasonlítson arra, ahogyan életében kinézett.
Amikor visszaverte a kutyák támadását, szemei vörösen kezdtek izzani, mondhatni démonná változott. Ezután a civilizációtól minél távolabb akart menni, vándorolni kezdett. Némelyik éjszaka közepén betért egy-egy tanyára, próbált enni, de nem voltak fogai, amivel rághatott volna. Csak füstből formált nyelvével tudta nyaldosni az érett almákat a fákon, melyek később elrothadtak. Kínjában vaseszközökkel is megpróbálkozott, de azok meg elrozsdásodtak.
Pár évtized után már bánta, hogy nem a poklot választotta. Unalmas, keserű életének már nem tudott véget vetni, ezért csak vándorolt. Egyedül. Örökké.


  Ayaveen (1) 16.01.07 17:37:26    
Ayaveen

Köszönöm szépen a részvételt a versenyen! Tetszettek a történetek és a rajzok is :D

Mindketten kaptatok 5 kreditet, és 6 import Clydesdale csikót.


  tudlsz22 (96212) 16.01.07 18:40:44    
tudlsz22

Szeretnék nevezni

  Ayaveen (1) 16.01.07 19:03:34    
Ayaveen

tudlsz22: sajnos ennek a versenynek vége. Azonban később lesznek még hasonló események az oldalon :)


(aktuális oldal: [ 2 ], összes oldal: 2, Hozzászólások: 20)

[1] [2]lónevelde információk