Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Kedves Látogató!

A lónevelde azzal a céllal jött kétre, hogy a gyerekeknek nyújtsunk kikapcsolódást. Játékos módon betekintést nyerhetnek a lovas világ mindennapjaiba. A kvízjáték interaktív módon segíti a tanulást, ezzel a kisebbek is sok érdekességet tudhantak meg kedvenc virtuális, vagy valós állataikról.

A játék teljesen automata, a részvétel pedig ingyenes. Mindenki kiválaszthatja milyen stílusban szeretne játsszani, legyen az tenyésztő, edző, versenyző, állatorvos, pályaépítő, kovács, lószerszámkészítő vagy akár mindegyik egyszerre. A felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor és mennyit játsszanak az oldallal. Mivel a lónevelde kör alapú, nem kell arra várni, hogy elteljen egy újabb nap, a játékos befolyásolja az időt.

Ha betekintést szeretnél nyerni a játékba, nyugodtan böngészd a többi felhasználó ménesét a "Tagok/lovak" menüben, vagy látogass el a "Segítség" menübe, ahol részletes játékleírást találsz, és láthatod milyen funkciók állnak rendelkezésedre. Ha van kedved csatlakozz, és nevelj te is virtuális lovakat! Szeretettel várunk! :)

További jó játékot és bönszését kívánunk!

A szerkesztők
Lovasok.hu logó
LóneveldeAz oldalon található lovas képeket Benedek Eszter készítette. ITT többet olvashattok róla a lovasoknál.
Email címe: Benedek Eszter címe
Saját weblapja: http://benedekeszter.hu


Lovasok.hu: Maus András
Email: Maus András címe

Elérhető Logók:

Lovasok.hu logó


lónevelde információk