Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Alkotók Kuckója

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 1198  

Nem lovas irományok (versek, novellák...)  galopp4000 (1515) - 1. 11.10.21 19:02:17    
galopp4000

Fuu... beraknám a sztorim, de csak rövidebb karakterszámot enged meg :/


  vallerveronika (44891) 11.10.22 16:45:57    
vallerveronika

köszönöm, a tiéd is :) (Fanday99)

  Fanday99 (50302) 11.10.22 16:47:24    
Fanday99

dehogy jóXD olyan bénaságokat írok hogy az elképzeklhetetlen de azért köszi:)

  vallerveronika (44891) 11.10.22 17:18:01    
vallerveronika

mert, miért olyan rossz?

  vallerveronika (44891) 11.10.22 17:21:05    
vallerveronika

ez lett azeleén(remélem betölt) :  Fanday99 (50302) 11.10.22 17:27:28    
Fanday99

nagyon szép a borító Veronika én meg beteszem a következő fejezetemet.

Egy árva naplója
6. fejezet

Megérkeztünk a Winters-farmra. Nagyapa segített ki a kocsiból. Atosz már az ölemben volt én pedig végigsimítottam puha szőrét.
-Remek! Legalább lesz valaki akinek megnyílhatok.-gondoltam.
Már 6 éves voltam akkor. Lassan beköszöntött a szeptember. Nagymama beiratott az iskolába azzal a feltétellel hogy mindig kérjek meg valakit hogy tolja a kocsimat és segítsen nekem. Bólogattam. Örültem hogy végre közösségben lehetek majd hisz Atoszon kívül nem volt senki akivel játszhattam és nála is annyi volt a játék hogy simogattam. Első napom az iskolában valahogy így festett:
Nagymama betolt az iskolába. A tanárnővel megbeszélte hogy majd mindig toljon valaki majd elment. Barátot csak egyet találtam aznap Mary Fitzpatriket. Ő kedves volt velem és mindig tolt meg nagyon jól el tudtunk beszélgetni. A többiek nem hogy segítettek volna nekem inkább csúfoltak:
- Nyomorék! Nyomorék!
Már nem örültem annyira és ezt Mary is észrevette mert biztatott:
-Ne sírj na! Ha sírsz akkor mégjobban csúfolni fognak mert a gyengepontokra vadásznak
Aznap amikor az iskolának vége lesz megbeszéltük Maryvel hogy m,a átjön hozzám. Őneki nem kell megkérdezni a szüleit így egyenesen eltolt engem arra amerre mutattam, vagyis a Winters-farmra. Később Mary lett a legjobb barátnőm.


Komikat


  vallerveronika (44891) 11.10.22 17:32:43    
vallerveronika

köszönöm, és a tiéd pedig jó lett, mint mindig :)

  Fanday99 (50302) 11.10.22 17:37:34    
Fanday99

köszi:) csak az a gond hogy gyorsan megírom de rövidre és lesz vagy 50 fejezet ami már egy kicsit fárasztó

  alli (25759) 11.10.22 18:11:48    
alli

Sziasztok!
Ehhez mit szóltok?
CÍME: Sötét titkok
TARTALMA: Lilly Volnies nem egyszerű ember,aki nem is a Föld nevű bolygóról származik. Egy idegen világban él. A lány árva. Bár szereteik,tisztelik azon a másik bolygón,de úgy érzi,nem oda való. Mindent meg akar tudni életéről,még a Földre is kiutazik információkért. De ami aggasztja,két legjobb barátnője furcsán viselkedik,és a világ mintha felborult volna. Itt valami bűzlik... Lilly ez ügyben is nyomozni kezd,de egyre rémisztőbb dolgokba keveredik. És nem kevés a titkolnivaló... mert ez az eset nem a bolygójukon játszódik. Hanem a Földön...


  Fanday99 (50302) 11.10.22 18:27:10    
Fanday99

tök jó alli:)

  Fanday99 (50302) 11.10.22 19:25:51    
Fanday99

FIGYELEM! Irományaimat mostantól nem ide teszem be. akit éppen érdekelne egy történetem az dobjon meg egy levéllel és elküldömneki az éppen aktuális fejezeteket! ennyi lenne a mondanivalóm. Most az Egy árva naplója 7. fejezetével foglalatoskodom akit érdekel csak dobjon egy levelet;)

  Drica (32595) 11.10.22 19:34:30    
Drica

alli:kezd el!:)

  Fanday99 (50302) 11.10.23 08:47:55    
Fanday99

az Egy árva naplója 7. fejezete megvan ha valaki el akarja olvasni az írjon egy levelet!

  vallerveronika (44891) 11.10.23 09:53:36    
vallerveronika
1. fejezet


Vér, vér, vér! Mindenhol csak vér, és nem tudom hogyan került ide! Ez nem, ezt nem így szerettem volna, és önkénytelenül, a padlóra borultam, és zokogásban törtem ki, de ekkor megjelent, és igen, ő volt az, megint eljött, nagy barna szemeivel, mélyen az enyémekbe nézett, mintha csak azt szerette volna tudni: Bízol bennem? Egyre közeledett, és a sötétség burka feloszlott körülötte. Karát megint itt van ,és végig tekintettem sötétarany bundáján. Ő egy kutya volt, megnyúlt pofával, és csak az álmaimban létezik, vagy a valóéletben is? Mit akar ez jelenteni?

Ahogy felém közeledett, az álom megszakadt, és én az ágyamban találtam magam, megint. Végre itthon. Még ziháltam az ijedelemtől, de már kezdtem megnyugodni .Zúgott a fejem, a szemem az órára tévedt ,ami ott kattogott a falon. Hajnali három. Felkeljek? Egyáltalán nem vagyok álmos, de szükségem van a pihenésre. Nem merem lehunyni a szemem, és visszazökkenni a félelembe, a homályba, oda ahol semmit sem értek, és csak hű társamban: Karátban bízhatok. Holnap matek dolgozat, ki kell pihennem magam, hiszen nem vagyok valami zseni. Nem merem. Felkelek.

Fel öltöztem, a könyvem fölé hajolva böngészem, a számomra szinte semmit sem jelentő számsort, csak nézem, és az eszem közben teljesen máshol jár. Miért vannak egy hónapja ezek az álmok? Semmit sem értek! Mindegy, most nem ezzel kell foglakoznom. A dolgozatomnak jól kell sikerülnie. Ásítottam egyet elnyújtottan, és hosszan. Egy barna hajszál szökött tengerkék szemembe, és megdörzsöltem. Amint szememet kinyitottam a polcomon lévő posztert bámultam. Nem akartam hinni a szememnek, tegnap, ég egy vágtató musztáng volt rajta, de most! Egy kutyát látok! Pontosan olyan mint Karát! Elfordultam, és egy pillanatra becsuktam szemeimet, szívem vadul vert! Vissza kell fordulnom! Meg is tettem, és megint az a musztáng néz rám! Ez nem lehet! Én kezdek megőrülni! Elöntött a hideg, ami csontig hatolt! Ez én vagyok? Már felébredtem? Nem vagyok benne biztos! Mit csináljak?! Gyorsan megnézem a matricát a könyvem elején az áll rajta, hogy: Lovas Vivien. Igen ez én vagyok, de álmodom még vagy ez a valóság? Megcsíptem magam aúúúú , igen ébren vagyok! Nem foglalkozom vele, inkább lemegyek a konyhába inni egy kis teát, mert az ilyelemben kiszáradta a szám.

Vissza mentem a szobámba, és hagyom a matekot egy kicsit ülepedni, és felhúzom a redőnyöket. Már jócskán pirkad. Hat óra. Anya, és apa most kelnek fel. Nem érnek rá ők sem pihenni, a kis farmunkon sok a munka, és még dolgozni is kell. Anyukám tanárnő( szerencsére nem a mi sulinkban J ) , apukám pedig ügyvéd. Lemegyek, csinálok nekik reggelit. Pirítóst csináltam. Hallom, hogy anya csörtet le a lépcsőn. Egy aggódó pillantást vetett rám, és megkérdezte:
-Jó reggelt kicsim! Hogy ,hogy ilyen korán fent vagy?
-Csak meg szerettelek volna lepni titeket egy kis reggelivel!
(Úgy döntöttem, nem árulok el semmit anyának, mert a végén még elmebetegnek hisz!)
Ekkor a szeme az asztalra tévedt, és szája mosolyra húzódott.
-ÓÓÓ de rendes vagy köszönöm, akarom mondani apáddal köszönjük! Mondta
-Semmi!
-Te már reggeliztél?
-Még nem , de nem is vagyok éhes.
Elment az étvágyam, mert a gyomrom még mindig görcsben volt.


-Vivi már vár rád a kocsi!- szólt apa mély kicsit mackószerű hangján
-Oké, megyek!
Minden reggel kocsival megyünk be a városa, de így is fél óra az út.
  vallerveronika (44891) 11.10.23 09:54:01    
vallerveronika

2. fejezetA suliban egy kicsit mindenki különcnek tart , mert nagyon ló mániás vagyok, de így is vannak akik elfogadnak. Többek között Anna a legjobb barátnőm.

Apa kirakott a suli előtt, én pedig nagy teherrel a vállamon cammogtam be a suliba. Az első óra történelem, dög unalom ,de kibírható volt. A második biológia, amit kifejezetten szeretek. Ezek után pedig a matek. Zsuzsa néni vékony , és elegáns volt, de a hangja nagyon irritáló. Hóna alá csapta a dolgozatokat, a naplót, és megszólalt:
- Jó napot!
- Jó reggelt kívánok! -harsogta egyhangúan a tömeg!
- Jelentést kérek!
- Tanárnőnek tisztelettel jelentem az osztály létszáma 18, nem hiányzik senki!
- Köszönöm!
- 7. osztály felkészült a dolgozatra? Remélhetőleg igen!
Kiosztották a lapokat. Megírtuk. A törtekről szólt. Szerintem olyan 4-eskörüli az enyém, de majd meglátjuk!

Még egy tesink, és egy idegen nyelv óránk volt( nekem német), és mehettünk haza. Annának egész nap be nem állat a szája, de én nem rá figyeltem, hanem az álmom megfejtésére vágyakoztam. Busszal jöttem haza. Végre itthon gondoltam!
Megírtam a leckémet (szerencsére csak történelemből volt),és leültem a gépem elé, hogy megnézzem az interneten a lovakat. Bekapcsoltam. Hangos zümmögéssel indult be. Megjelent a háttérkép, és a kis sorba rendezett ikonok. A jobb oldali sarokban megnézem az időt. Már 5 óra, akkor még egy órát tölthetek itt.

A lovaimmal végeztem, és már meg is fürödtem. Még csak fél nyolc volt. Lemegyek vacsorázni, mert érzem jó illatok szálnak felfele. A vacsi, melegszendvics. Visszamentem a szobámba, és az ágyamra ülve bámultam a tévét, nem ment semmi érdekes, csak valami nyálas vacak. Anya be szólt hogy feküdjek, mert fél tíz van!

Nem merek, megint bennem van a félelem , hogy ott leszek abban az elveszett világban, mint eddig minden éjjel. Fázom. A hideg kirázott, szóval bebújtam a takaróm alá.
Bárhogyan is ellenkeztem, hogy elaludjak szemeim lassacskán lecsukódtak.

Belecsöppentem megint! Most egy virágos réten voltam, ültem a fűben. Egyszer csak a föld megemelkedik alattam, és a virágok húsevő növényekké változtak. Szívem majd kiugrott a helyéről. Reszkettem, mi lesz itt, ha Karát ma nem jön el?!
De ott volt, ki ugrott az egyik virág mögül, és mögém állt, amikor egy virág bekapott volna, a bimbó előtt a száron leharapta. Ezt addig fojtatta, amíg nem fogyott el az összes. Hozzám bújt, és megint szemeimbe nézett. Ugyan az a bátorság mint tegnap. Jól esett tudni, hogy itt van velem. Még mindig remegtem. Aztán film szakadás. Csak anya hangját hallottam amikor keltett.


  Fanday99 (50302) 11.10.23 10:19:35    
Fanday99

vallerveronika: jóóóXD


(aktuális oldal: [ 3 ], összes oldal: 80, Hozzászólások: 1198)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80]lónevelde információk