Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Alkotók Kuckója

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 1198  

Nem lovas irományok (versek, novellák...)  galopp4000 (1515) - 1. 11.10.21 19:02:17    
galopp4000

Fuu... beraknám a sztorim, de csak rövidebb karakterszámot enged meg :/


  vallerveronika (44891) 11.10.23 12:36:40    
vallerveronika

Fanday99: Köszönööööm :)

  alli (25759) 11.10.23 12:49:08    
alli

Elkezdem:
SÖTÉT TITKOK 1. FEJEZET
- Lilly! Gyere már! Fél órája szólongatunk! - a hang felszállt az emeletre,és ezúttal keresztüljutott a mennyezeten lévő csapóajtón is. Lilly Volnies felkelt,kidörzsölte a maradék álmot a szeméből,és belebújt fűzfaág-moha papucsába. Összehajtogatta a különböző falombokból varrt takaróját,és eltette a fából készült ágyneműtartóba. Azért voltak ilyen furcsa dolgai,mert Lilly nem ember volt,és nem is a Földről származott. Az ő bolygója a Stragul nevű bolygó volt,ami valahonnan a Tejútrendszer melletti galaxisból származott. A bolygó lakosai voltak a Stragulok,akik nagyon hasonlítottak az emberekre,csak a fülük volt picivel hegyesebb. Bútoraik,házaik,minden dolguk természetes anyagokból volt: fa,fű,virág,kő...no meg a holdkőből. Ugyanis minden teliholdkor,ami persze náluk is van,a tengerparton (Vestel-part) összegyűjtik a holdfényt kis fiolákba,aztán hazaviszik.kiteszik az éjjeliszekrényükre,már védve a Holdtól,és reggelre megszilárdul,ragyogó, fehér kő lesz belőlük. A hangjuk is más. Embernyelven beszélnek,de a hangszínük mint a sziréneké. Férfiak nincsenek is náluk. Gyerekeket egy különös magból szereznek,ami soha nem fogy ki.
Lilly tehát leereszkedett a csapóajtón,és két barátnőjével,Stalla-val és Gerine-nel találta magát szemben. Ők hárman (Lilly,Stalla,Gerine) együtt laktak egy óriási kőházban. - Végre méltóztatott lejönni felséged! - mondta mosolyogva Stalla földöntúli hangján. - Már majdnem kihűlt a Bogarettid. - tette hozzá Gerine. A Bogaretti Stragul-tojásból készült étel volt. - Nem tehetek róla. Tegnap túl sokáig nevetgéltünk. - mondta Lilly,majd leült,és nekilátott a reggelijének.


Nemsokára: Sötét Titkok 2. fejezet!


  Fanday99 (50302) 11.10.23 13:31:34    
Fanday99

az Egy árva naplója 7. és 8. fejezete elkészült aki el akarja olvasni az dobjon meg egy levcsivel!

  alli (25759) 11.10.23 14:25:32    
alli

Írtok komikat?

  Dzsuky (45222) 11.10.24 15:22:18    
Dzsuky

Elkezdenék itt egy történetet! Kép még nincs hozzá, de remélhetőleg majd lesz :D Lécci irjatok! Jó lett? Folytassam?
Találkozás a Halállal
Egy lépés, a sötét házban a hangok elhalkultak. Cupán a vérfagyasztó csoszogás hallatszott. Egy ajtó nyikorgása... A hideg végigfutna az ember hátán. Egy lövés... Majd még nagyobb csend. Csupán a távoli farkasüvöltés. Pallasz Athéne kifakadt!
- Nem! Nem kell mindenkinek meghalnia! Hiszen csak egy ember van, aki hisz bennünk! Őt kell megvédenünk, nem másokat elpusztitani! Immáron, hogy a világon az embeerek fejében nem élünk, csak egy kedvéért kell visszatérnünk! Mentsük meg ezt az embert!
Jane MacKay a hires detektiv, aki gyilosságokkal foglakozik, felült az ágyában. Végignézett a görög szobrokon, és mély áldását adta rájuk. Ő úgy vélte, hogy ők az igazi istenek. Majd csörömpölésre lett figyelmes... Mi lehet ez?


  alli (25759) 11.10.24 15:31:06    
alli

Hú! Jó!

  szandreász (25042) 11.10.24 16:35:58    
szandreász

Dzsuky: jó lett :D

  szandreász (25042) 11.10.29 11:34:23    
szandreász

Miért nem kezded el?

  Dzsuky (45222) 11.10.29 17:26:37    
Dzsuky

hát, kedves szandreász: azért nem nem kezdem el, mert eddig csak te komiztál, és úgy látom, hogy rajtad kívül senkit sem érdekel :( Bocsi


  vallerveronika (44891) 11.10.30 07:59:08    
vallerveronika

Ez már csak a 2. rész:


2. fejezetA suliban egy kicsit mindenki különcnek tart , mert nagyon ló mániás vagyok, de így is vannak akik elfogadnak. Többek között Anna a legjobb barátnőm.

Apa kirakott a suli előtt, én pedig nagy teherrel a vállamon cammogtam be az iskolába. Az első óra történelem, dög unalom ,de kibírható volt. A második biológia, amit kifejezetten szeretek. Ezek után pedig a matek. Zsuzsa néni vékony , és elegáns volt, de a hangja nagyon irritáló. Hóna alá csapta a dolgozatokat, a naplót, és megszólalt:
- Jó napot!
- Jó reggelt kívánok! -harsogta egyhangúan a tömeg!
- Jelentést kérek!
- Tanárnőnek tisztelettel jelentem az osztály létszáma 18, nem hiányzik senki!
- Köszönöm!
- 7. osztály felkészült a dolgozatra? Remélhetőleg igen!
Kiosztották a lapokat. Megírtuk. A törtekről szólt. Szerintem olyan 4-eskörüli az enyém, de majd meglátjuk!

Még egy tesink, és egy idegen nyelv óránk volt( nekem német), és mehettünk haza. Annának egész nap be nem állat a szája, de én nem rá figyeltem, hanem az álmom megfejtésére vágyakoztam. Busszal jöttem haza. Végre itthon gondoltam!
Megírtam a leckémet (szerencsére csak történelemből volt),és leültem a gépem elé, hogy megnézzem az interneten a lovakat. Bekapcsoltam. Hangos zümmögéssel indult be. Megjelent a háttérkép, és a kis sorba rendezett ikonok. A jobb oldali sarokban megnézem az időt. Már 5 óra, akkor még egy órát tölthetek itt.

A lovaimmal végeztem, és már meg is fürödtem. Még csak fél nyolc volt. Lemegyek vacsorázni, mert érzem jó illatok szálnak felfele. A vacsi, melegszendvics. Visszamentem a szobámba, és az ágyamra ülve bámultam a tévét, nem ment semmi érdekes, csak valami nyálas vacak. Anya be szólt hogy feküdjek, mert fél tíz van!

Nem merek, megint bennem van a félelem , hogy ott leszek abban az elveszett világban, mint eddig minden éjjel. Fázom. A hideg kirázott, szóval bebújtam a takaróm alá.
Bárhogyan is ellenkeztem, hogy elaludjak szemeim lassacskán lecsukódtak.

Belecsöppentem megint! Most egy virágos réten voltam, ültem a fűben. Egyszer csak a föld megemelkedik alattam, és a virágok húsevő növényekké változtak. Szívem majd kiugrott a helyéről. Reszkettem, mi lesz itt, ha Karát ma nem jön el?!
De ott volt, ki ugrott az egyik virág mögül, és mögém állt, amikor egy virág bekapott volna, a bimbó előtt a száron leharapta. Ezt addig fojtatta, amíg nem fogyott el az összes. Hozzám bújt, és megint szemeimbe nézett. Ugyan az a bátorság mint tegnap. Jól esett tudni, hogy itt van velem. Még mindig remegtem. Aztán film szakadás. Csak anya hangját hallottam amikor keltett.
- Kicsim elkésel a suliból!
Álmos szememet ki nyitottam, és végigéztem anya fülig érő mosolyán.
-Ma van a nagy nap!
-Mert, mi van ma?- kérdeztem kicsit magszeppenten
- A 13. születésnapod! Elfelejtetted?
-Ömmm nemmmm!- de közben teljesen ki ment a fejemből

Anya kicammogott a szobámból. Ma lenne a szülinapom? El is felejtettem.
Reggeli után fogat mostam, felötöztem, és apa elvitt a suliba. Csak Anna hozott egy tábla csokit, a többiek szokás szerint elfelejtették mint én. A nap átlagosan telt, nem írtunk semmiből a kocsink órák után begördült az udvarra, és haza vitt. Út közben elő hoztam a tmát, amit nagyon féltettem:
-Apa hétvégén mehetek lovagolni?
- Igazából azt mondanám, hogy a matek jegyedtől függ, de mivel ma van a szülinapod, szombaton mehetsz!
-Kösziiii!

Haza értünk, felmegyek a szobámba megírni a leckét, és olyan 3 óra fele lementem a konyhába egy pohár vízért. Anyáék készenlétben álltak a marcipános torta mellett, amikor hallották hogy jövök le és egyszerre mondták:
-BOLDOG SZÜLINAPOT!
-Köszönöm, nem kellett volna!
-És most jön a legjobb: Mivel már évek óta hajtogattad, hogy kertes házban lakunk, de nincsen semmilyen állatunk, ezért: Elmegyünk venni!
Torkom elszorult, örültem, és a szüleim nyakába ugrottam, halkan suttogtam, köszönöm.
De hirtelen be villant egy kép a gazdátlan kutyákról.
-Anya, apa én nem tenyésztőktől, hanem az állat menhelyről szeretnék kutyát. Apának kicsit ki kerekedett a szeme, de azt mondták, hogy jól van!


  Criszi (14731) 11.11.01 15:32:08    
Criszi

Hali! Én is belekezdenék egy új történetbe:

Egy vadász: Rafael, Egy vérfarkas: Francesco, Egy vámpír: Miranda
3 szív, melyből kettő csak a harmadikra vágyik, azonban különböző okokból.
1 küldetés mely mindent megváltoztathat.
Rafael különleges megbízást kap a szövetségtől. Zöldfülű újoncként nem is várt ekkora megtiszteltetést. Egy vámpír nyomába kell erednie és amint lehetősége van megölni azt. Azonban mikor a mézszín szempárba néz a küldetés iránti öröme megváltozik... Viszont ha nem teljesíti a parancsot kihajítják a szövetségből...
Miranda újszülött vámpír. Teremtője bábként ugráltatja és a létező legmocskosabb feladatokat bízza rá. Ő azonban nem akarja, hogy kirekesszék a klánból ezért bármit megtesz. Egy nap egy fekete szemű, angyalarcú fiú kezdi követni. A Teremtő azt mondja vadásznak hívják, és jobb minél előbb végezni vele mielőtt ő teszi ezt meg vele. Emellett még az ősi falka utolsó élő tagja is az életére tör.
Francesco vérfakas, ám egy vámpírklán kiirtotta egész falkáját. Ő végignézte amint egy ifjú, lángvörös hajú lány széttépi a falakvezért akit ő apjaként szeretett. Bosszút esküszik iránta.


  Criszi (14731) 11.11.01 15:33:06    
Criszi

Címjavaslatokat várok hozzá!

  Criszi (14731) 11.11.03 15:04:06    
Criszi

senki akkor nem kezdem el...

  thestral27 (21282) 11.11.04 09:06:40    
thestral27

vallerveronika: kicsit érdekes a fogalmazás mód,meg az írásjelekre is figyelj de egyébként maga a sztori jó.;)


  Dalmi2011 (48217) 11.11.04 18:07:47    
Dalmi2011

Hello!!!Nos írok egy regényt melynek címe:
Sötét Titkok leírom ennek a regénynek a rövid tartalmát és ha azt mondjátok,hogy
folytassam akkor neki állok!(aktuális oldal: [ 4 ], összes oldal: 80, Hozzászólások: 1198)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80]lónevelde információk