Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Alkotók Kuckója

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 5062  

Lovakkal kapcsolatos irományok (versek, novellák...)  Lajura (15249) - 1. 11.10.20 21:27:15    
Lajura

--És akkor ezennel megnyitom ezt a témát!--Négy évvel ezelőtt...

Elsa Bloom vagyok. Ma 5 éves. Szemem holdvilága a kezdeteknél kihunyt. Nem látok semmit, de érzek, s hallok sok mást.
- Boldog születésnapot Elsa! - ölelt körül Amy Fluost , és Bary Bloom, szerető szüleim.
- Mondd csak, mit kívánnál kislányom? - kérdezte édesapám.
“Látni... látni akarom a lovakat...“ vágtam volna rá... Ha... láthatnék. Lehuppantam a földre, és ezt szipogtam: - Érezni a kis pacik illatát... De ti úgysem visztek el a lovardába, ugye?


---Folyt. köv. csak mennem kell verset tanulni---  Kaze-chan (88942) 17.01.03 23:30:53    
Kaze-chan

Upsz, csak sikerült elrontani a kódolást... -.- Mindegy. Most már így marad.

Közösen nézve a történeteket, jó, hogy kezdenek kicsit önállóbbak is lenni a történetek, azaz, ami megtörténik Katty-vel, abból Leona kimarad, maximum távolról látja, és fordítva.
Az a legjobb abban, hogy ketten írjátok így a sztorit, hogy két nézőpontot ismerhetünk meg. Egyik a táborozóé, másik a szervezőé, és ez nem mindig találkozik. Szerintem nagyon sok lehetőségek vannak ebben, amit ki KELL használnotok!

Mára ennyi lettem volna. Lehet holnap még lesz egy-két hozzáfűznivalóm, most agyilag nem vagyok toppon. :)


  Nixo (64310) 17.01.25 10:16:39    
Nixo

Hey Guys! :3

Nem, nem hoztam új részt, viszont a minap, amikor próbálgattam a rajztabletem, úgy döntöttem, időt szánok egy rajzra a Lovas álom számára, és olyan jól sikerült, hogy "Az új élet" című kötet meg is kapta ezt az alkotást. :3 Remélem a ti tetszésetek is elnyeri! (És remélem nem rontom el a kódolást. xD) Jöhet rá hideg-meleg. (Ja, és bocsi, hogy beteszem ide, pedig nem töri, de a Lovas álomhoz kapcsolódik. ^^")  Zita2017 (100899) 17.06.10 18:59:23    
Zita2017

Nem bírtam ki, hogy ne írjak egy kicsit erre az oldalra. A könyv címe: Varázslat és én
Első fejezet: Szörnyű napok

Csak futottam és futottam. Nem állhatam meg. Arra a napra emlékszek útoljára mikor a szüleimhez betört egy rabló és elvesztettem őket. Másnap csomó gyerek mellett ébredtem. Semmire nem emlékeztem, de azt tudtam, hogy ez a hely nem az otthonom. Megijedtem. Elkezdtem futni és futni amerre láttam. A rendőrség üldözött. Elbujtam egy árokba és imátkoztam, hogy ne találjanak rám. De elaludtam.Kimásztam és folytattam az utamat. De hirtelen történt valami. Valami varázslatos. Felém futott egy shire és majdnem elgázolt mikor hirtelen megállt. Felém nyújtotta pofáját és én nem bírtam ki, hogy ne simogassam meg. Nagyon szelíd volt nem tudtam róla elképzelni, hogy egy vadló.Végül nevet is adtam neki. Varázslat. A fekete-fehér foltjairól kapta. Olyan volt, mint egy varázsló, kinek kiszakadt a ruhája az egyik varázslata alatt.Nem bírtam ki, ráültem. Abban a percben kezdődött a lovas kalandom.

vége az első fejezetnek. Remélem tetszett


  Kaze-chan (88942) 17.06.10 20:07:53    
Kaze-chan

Zita2017:

Szia!
Jól tetted, hogy írtál ide :D jó ideje nem volt nagy aktivitás ebben a topicban sajnos. :(
Ha nem bánod, írnék egy-két dolgot, amire a későbbiekben érdemes lenne figyelned majd. :)
Először is, néhány helyen elhagytad a vesszőt. Pl: " futni amerre láttam." A második, hogy kicsit hosszabb mondatokat is írj nyugodtan, amik részletesebbek. Így teljesebb lesz majd a történet. Pl.: a gyerekekről, akik mellett felébredt a szereplőd. Vele egykorúak voltak? Fiúk, lányok?
Három: Egy kicsit jó lenne többet tudni a szereplődről is. Fiú / lány? Hogy hívják? Hány éves?.. stb.

Várom a folytatást egyébként, kíváncsi vagyok miről fog szólni pontosabban a történeted. :D


  Zita2017 (100899) 17.06.12 17:40:57    
Zita2017

Mivel nem írtam a szereplőről ezért engedd meg, hogy elmondjam. A szereplőm egy lány akit úgy hívnak, hogy Eszter 13 éves és a szülei pedig októberétől. Egy nap a szülőket felhívta egy nemes személy, hogy vigyék el őt egy pucos bálra, de a szülők nem figyeltek és nekimentek az előttük lévő autóba, és nem élték túl.
Az árvaházban sok gyerek volt, de inkább kisebbek. Mindegyik rongyos volt és szomorú. Még mindenki aludt. Sok ágy volt összetolva, de külön is volt.
Ez az amiket még hiányoltál. Örülök, hogy tetszik.


  Zita2017 (100899) 17.06.12 17:51:15    
Zita2017

Bocsi eltévedtem. Nem vagyok a topon. Amit írtam a bálról azt felejtsd el! Kivéve azt, hogy a szülei sofőrök. Köszi!  Zita2017 (100899) 17.06.13 18:51:30    
Zita2017

Második fejezet: Hova viszel?

Amint ráültem, a ló elindult az erdő felé. Lassan ment, érezte, hogy még nem vagyok profi. Az erdőbe érve megállt körülnézett, és egyre nyugtalanabb lett. Érezte, hogy mellettünk egy ragadozó becserkészni készül minket.Varázslat galoppozni készült. felkészültem. Hirtelen Varászlat nekiindult, és mellettünk a fák már csak csíkoknak tűntek. Tölgyerdő lehetett. Allattunk a fű,fölöttünk a fák lombjai néztek ránk. Egy tisztásnál megállt. Nem akartam hinni a szememnek. Elvezetett a méneséhez. Sok ló volt ott:Szürke, fekete, Pej, de még Gypsy Vanner (Tinker) ló is. Odament és nyerített. Éreztem, hogy le kell szállnom róla. mikor leszálltam, odament a legszebb kancához. Nekem ő volt a második kedvencem Varázslat után.Pej volt, és Shire. Nagyon tetszetek egymásnak. A kanca is észrevett. Nagyon megijedt. De Varázslat nyihogott neki és felém közeledett. A kanca követte. Végül megálltak előttem, és Varázslat kérte, hogy simogassam meg a nóziját. Egyszer csak eszembe jutott anyukám, amint lovagol egy Shiren. Ezen elmosolyodtam.(aktuális oldal: [ 338 ], összes oldal: 338, Hozzászólások: 5062)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... [335] [336] [337] [338]lónevelde információk