Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Alkotók Kuckója

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 5088  

Lovakkal kapcsolatos irományok (versek, novellák...)  Lajura (15249) - 1. 11.10.20 21:27:15    
Lajura

--És akkor ezennel megnyitom ezt a témát!--Négy évvel ezelőtt...

Elsa Bloom vagyok. Ma 5 éves. Szemem holdvilága a kezdeteknél kihunyt. Nem látok semmit, de érzek, s hallok sok mást.
- Boldog születésnapot Elsa! - ölelt körül Amy Fluost , és Bary Bloom, szerető szüleim.
- Mondd csak, mit kívánnál kislányom? - kérdezte édesapám.
“Látni... látni akarom a lovakat...“ vágtam volna rá... Ha... láthatnék. Lehuppantam a földre, és ezt szipogtam: - Érezni a kis pacik illatát... De ti úgysem visztek el a lovardába, ugye?


---Folyt. köv. csak mennem kell verset tanulni---  Bogger2001 (88589) 18.06.28 14:19:51    
Bogger2001

Heeeeyya

Végre rávettem magam az oldal elkészítésére (Ctrl+C, Ctrl+V, nagyon megterhelő, tudjátok), bár néha elsüllyedek amikor beleolvasok egy-két írásomba, de azért szeretnék visszajelzést kapni, hogy az alapötletek közül melyik tetszik nektek. Szavazni lehet a Fórumon, vagy az oldalon.

Katt, hogy elolvasd a régi történeteimet (és hogy szavazz)!


  Vivien10 (56101) 18.07.05 20:10:18    
Vivien10

Bogger2001 hétvégén megyek olvasni

  Vámpírlány (102786) 18.10.11 15:26:54    
Vámpírlány

Sziasztok!

Mint tudjátok az egyik legkedvesebb ünnepem a Halloween. Éppen Hokáztam, amikor felfigyeltem egy Halloweeni játékra, ahol novellát kellett írni. Rettenetesen megörültem neki, de rájöttem, hogy régi, talán 2015-ös, ekkor elszomorodtam, de mivel annyira kikívánkozott az ihlet, ezért én is alkottam erre a témára. Nincs amúgy lélekvadászom se meg minden, nem tudom, hogy belefér-e a 12 karikába, de azért elhoztam nektek. Kritikákat várok! xD ;)

Halloween éjszakája

Hol volt, hol nem volt, a Hokalovi üveghegyein is túl, élt egy lélekvadász kanca, aki magányosan járta Skócia ámulatba ejtően zöld erdőit, a kopár hegyeit, és ha megszomjazott, akkor a tisztavizű patakokból ivott.
Egy kezdetben átlagosnak tűnő napfényes délelőtt, hirtelen hatalmas szél kerekedett, és egy vérvörös rózsát sodort a ló orra elé. A kanca megszagolta a virágot, majd felpillantott, és meglátott egy fiút, akinek ébenfekete haja megcsillant, ám szintén fekete szeme egyhangúságról tanúskodott. Ennek ellenére a lélekvadász meglehetősen vonzónak találta a jövevényt. A szíve, mintha összeszorult volna, és egész testében érezte, hogy a jóképű személy véget vethetne az örökkévalóságig tartó bánatának. Nem nézett a szemébe, mivel tudta, hogy az végzetes következményekkel járna.
- Milyen aranyos ló! – mondta David (a srác) fennhangon, és közelebb lépett, hogy megsimogassa a kancát.
Dave észrevette a földön heverő rózsát, és halvány mosoly jelent meg az arcán. A lélekvadász oldalról odasandított, és egy meglehetősen forró érzés kerítette a hatalmába.
Léptek zaja hallatszott, majd az illető gyorsabbra vette az ütemet, és futni kezdett. Kecses lábaival nyomokat hagyott a homokos talajon. Mind a ketten felkapták a fejüket, és mielőtt ráeszmélhettek volna arra, hogy mi történik, egy angyali külsejű lány állt előttük.
- Bocsánatot kérek a késésért, Dave, de rengeteg dolgom volt – mondta a fiatal bakfis.
- Rá se ránts! – a fiú hangulata ekkor átcsapott önfeledt boldogságba, és a szerelme felé nyújtotta az igencsak megtépázott, de még mindig gyönyörű virágot.
Angelina elvette tőle, és megkarolta Dave-et, majd elindultak, dél irányába.
A lélekvadász csak állt, és nézte a fiatalokat. Jobban fájt neki minden valaha volt sérelemnél, az, ami most történt. Amikor elmentek, ürességet érzett, és csak bámult a földre, ahová a rózsát fújta a vihar azelőtt.
Amikor már hallótávolságon kívülre kerültek, és alkonyodott, a kancát varázslatos fekete köd borította be, és pár másodperc múlva egy barna hajú lány állt az egykori ló helyén. Ám, ekkor már zokogott, a könnyei úgy hulltak a Skót pázsitra, mint az esőcseppek. Az érzések olyan erővel lettek úrrá rajta, hogy megszédült, és neki esett egy vaskos, öreg fának.
A gonosz tündér átka, hogy lélekvadászként éljen, és lelkeket raboljon, immár feledésbe merült. Pedig a varázslatos teremtmény figyelmeztette a lányt, hogy lopja el annak az embernek a lelkét, aki összetöri majd a szívét. De ő nem hallgatott rá, mivel képtelen volt arra, hogy bántsa azt, akit szeret. Tudta, hogy nem ismeri David-et, tudta, hogy csak most látta először, és azt is tudta, hogy az Igazit már hiába várja. A pillanat megsúgta neki, hogy Ő az.
A barna hajú fiatal előtt még felrémlett egy kép, ahogy David és Angelina szerelmes csókot vált egymással, ezután nevetésben törnek ki. A kín belehasított a lelkébe. A látomás ereje mérhetetlenné tornyosult.
A lány már a saját nevére sem emlékezett, olyan régóta élt lóként. Minden feledésbe merült számára. A sötétség eluralkodott a tájon, és az egykori lélekvadászban is.
Majd végül elkeseredésében lehajtotta a fejét a zöld füvekre, és amint elaludt, semmivé foszlott, a teste már nem létezett ebben a világban többé.
Ez volt Halloween éjszakája. A szerelmesek ünnepe, akiken örökké tartó átok ül.(aktuális oldal: [ 340 ], összes oldal: 340, Hozzászólások: 5088)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... [337] [338] [339] [340]lónevelde információk