Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Alkotók Kuckója

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 1145  

Nem lovas irományok (versek, novellák...)  galopp4000 (1515) - 1. 11.10.21 19:02:17    
galopp4000

Fuu... beraknám a sztorim, de csak rövidebb karakterszámot enged meg :/


  Deliora (41666) 19.02.19 22:44:00    
Deliora

Nos, azt hiszem mára ennyi lettem volna. Utólag elnézést kérek a kódolási, khm... nehézségeim mellett a szófosásomért is. Ismeretlen okok miatt ma, annak ellenére, hogy végigültem... nem, most állok le, mert különben elmesélem az egész napomat, sőt az egész hetemet. Szóval, ma ismeretlen okok miatt hihetetlenül elememben voltam De megérkeztem a tartozásaimmal, illetve elfelejtettem megköszönni a kritikákat, meg az első helyet

Akinek esetleg nem volt elég a bocsánatkérés, felkereshet, és lecsaphat, nem fogok ellenkezni (és akkor már ugorjon már be a versenyszervezőhöz is, megcsapkodni őt is a kötelessége elhanyagolása végett)

Most már tényleg lépek :D Deli off


  Bogger2001 (88589) 19.02.24 22:56:54    
Bogger2001

*oh God, please no meme*
Elveszett, mielőtt elküldhettem volna. Oh well. Rövid leszek.

Deliora: az újra a neszezéshez kapcsolódott, a hogyos rész egy felsorolás, és egyébként éjféltől hajnali egyig írtam az egészet xd kb. ez volt a lényege az el nem küldött hozzászólásomnak.
Amúgy mostanában kicsit elszakadtam ettől a részétől a világnak, de úgy érzem végre jó helyen kezdtem a történetet, szóval nyugodtan jöhet hideg-meleg xd


  Deliora (41666) 19.02.25 18:48:21    
Deliora

Bogger, ilyenkor nekem mindig segít, ha bejelentkezek, aztán visszalépek. Mindig meg szokott lenni, amit írtam, hál‘ Istennek

Mondom, hogy csak kötözködök
Mi tárt karokkal fogadunk bármit, bár más kérdés, mikor kapsz rá kritikát, de azzal is igyekszem, Kaze-t meg majd odakötözöm a székéhez és addig nem engedem el, amíg nem írt egy elfogadható reakciót XD


  Rubyn (101091) 19.04.14 13:30:30    
Rubyn

Szép napot!

  Bogger2001 (88589) 19.04.17 21:23:15    
Bogger2001

Szép napot neked is, Rubyn! És akkor már még további két szép napot, hogy behozzam a lemaradást...

Csak hogy ne legyen off-topic, itt a második fejezet első pár bekezdése(mivel az egészet úgysem fogom belátható időn belül befejezni):
Nemes a szív
És nemes a vér
A jóakaró
Útjára kél

Álmomban egy mezőn jártam. A füvön átfutó szél belekapott a hajamba, cibálta, tépte azt.
Boldog voltam. Szabad voltam.
Mélyeket lélegezve, kitárt karokkal futottam keresztül a pusztán, nevetve, ugrándozva. Körülöttem farkasok ügettek és kergetőztek, vidámságuk átjárt engem is. Köztük volt az ezüstszínű bundás, akit ma este láttam. Cinkosan kacsintott rám, mintha minden mozdulatomból olvasna. Jóleső melegség töltött el.
Hirtelen elsötétült az ég.
Nem értettem, mi történik, de megálltam. A farkasok védelmezően körbevettek, nyakukon felállt a szőr.
Hamarosan tűz száguldott keresztül a mezőn. Pillanatok alatt beborított mindent, s a fojtó füstön keresztül vihogásszerű vonítások hallatszódtak. A félelem lebénított, azonban négylábú társaim nem haboztak. Vicsorogva vetették magukat a lángokban megbúvó koromfekete bestiákra, mit sem törődve a bundájukat perzselő tűzzel. Elszántan küzdöttek.
Éreztem, hogy nekem is tennem kéne valamit, ám a tűz és a fenevadak ereje megigézett. Csak akkor ocsúdtam, amikor az ezüstös farkas elterült a lábaim előtt. Több helyen hiányzott a bundája, a megmaradt szőr is csak csimbókokban lógott a testén. Kitágult pupillákkal nézett a szemembe, riadtan, mielőtt még kialudt volna benne a fény.
Zihálva, zaklatottan ültem föl az ágyban. Az óra 4:44et mutatott.
Előkaptam a telefonomat, és megnyitottam a holdnaptárt. Ahogy emlékeztem, az Újhold már nagyon közel volt.
- Furcsa - mormoltam, majd visszadőltem aludni.(aktuális oldal: [ 77 ], összes oldal: 77, Hozzászólások: 1145)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... [74] [75] [76] [77]lónevelde információk