Switch to English Hírek Rólunk
Nick: Jelszó:
Lónevelde
Az összes üzenet megtekintése

Fórum - Alkotók Kuckója

 » Vissza a témákhoz! « Hozzászólások: 8657  

Bármilyen egyéb alkotás ami nem illik a többi témába :)  pony56club (16581) - 1. 11.10.21 14:15:26    
pony56club

látom ide még senki nem írt...így ha nem baj..:

1.fejezet
Hatalmas mancsim tompa puffanással érkeztek a talajra.Gyorsan kerülgettem a fákat,és próbáltam utolérni a zsákmányomat:egy nyulat.Nem erőltettem meg magam,egy szökkeléssel mellette termettem,és állkapcsomat a tarkójára zártam.Felemeltem a földről és elroppantottam a gerincét.Letettem a földre és szétnéztem.Hiába voltam vérfarakas hatalmas termettel,attól még mindíg résen kell lennem.Ugyanis mostanában a medvék már jól belehúztak a gyűjtögetésbe,és ma már nem egyszer találkoztam medvével.Őszintén szólva már kezdtem rühelni a medvéket,mert amint elejtek egy nagyobb zsákmányt,azonnal feltűnik egy,aztán mégegy,és mégegy....én meg mehetek el arra amerre látok.Szerencsére nem jött medve,így nyugodtan elfogyaszthattam a nyulat,amiről inkább nem számolnék be...
Hireten hideg szélvihar borzolta fel dús bundámat.Kicsit megráztam magam.Felnéztem az égre.Egy falevél épp az orromra hullt le.Leráztam róla,és megindultam hazafelé.
Ősz volt,jobbanmondva már Október vége volt.A fák már jócskán csupaszok voltak a lombhullatás miatt.Az állatok pedig már szorgosan gyűjtögették téli élelmüket.Én ugyan nem gyűjtögettem,igaz,nem is volt rá szügségem.Mivel van nekem saját házam is.Elvégre vérfarkas vagyok vagy mi‘fene.Nem lett volna muszály vadásznom,de kondiban kell tartanom magam.És amúgy is szerettem farkasként élni,bóklászni az erdőben.Még a hideg ellenére is.Dús bundám ugyanis megvédett a hidegtől,így nem kellett attól tartanom hogy megfagyok.A melegtől sem különesebben,de ez most lényegtelen.
Már az erdő szélén jártam,megtorpnatam.Gyanakvóan szétnéztem,majd átváltoztam emberi alakomba.Gyorsan átszaladtam az úton,a túloldalon meg egyenesen balra kanyarodtam,be az utcába,oda ahol lakok.Megálltam és elővettem az MP-mamat.Elindítottam.Legalább a észreveszik hogy eltüntem,modnhatomazt hogy futni voltam.
Kis faluban élltem,távol a várostól.De nem bántam.Nem szerettem annyira a nagy felhajtást és a zajokat.Inkább szerettem csendben olvasni vagy rajzolni,vagy esetleg valami mást csinálni.Apám és anyám meghalt,akárcsak a nagyszüleim,így nevelőszülőknél laktam.Szerencsére éppelméjűek voltak,és nem voltak túl szigorúak,kivéve egy kissé értetlenebb teremtést:a fiukat.Ugyan még csak 13 volt,de már olyan idegesítő,hogy néha szivesen megnézném az arcát akkor,amikor meglátna farkasként.
Csendesen besurrantam a házba.Kivettem a fülemből a fülhallgatókat és eltettem a készülékkel eggyütt a zsebembe.Olyan halkan mozogtam,amennyira csak tudtam.Szerencsére még mindenki aludt,pedig már fél nyolc volt.Csendben felsurrantam a szobámba.Becsuktam magam mögött az ajtót,és gyorsan megfésültem feketésbarna hajamat.Ugyanis egy kis erdei üldözéstől eléggé feltűnően összegabalyodott,szimplán úgy néztem ki,mintha csak most keltem volna fel az ágyból.Szinte abban a pillanatban ahogy összefogtam a hajamat,meghallottam Angela,a nevelőanyám hangját.
-Triss,gyere kész a kaja!
-Oké!-ordítottam le a szobámból.
Miután végeztem a fésülködéssel,már ép siettem lefele a lépcsőn,amikor különös szag ütötte meg az orromat.A konyhában odamnetem nevelőanyámhoz és kicsit elfancsalított orral ezt kérdeztem:-Járt tegnap nálunk valaki,vagy csak Adam büdösített be?
Angela értetlen ábrázattal meredt rám.-Igen,az új szomszédunk.
-Dehát nincs is új szomszédünk.
-Na jó,nem a miénk,hanem a szomszéd szomszédja,találkoztam vele a boltban és megkérdeztem hogy átjön-e.
-És?
-Átjött,de nem nagyon akart bejönni,talán szégyenlős volt...vagy csak zavarban lehetett...?-miközben anám magában álmélkodott én gyorsan bepakoltam magamba a kaját,aztán már szaladtam is a buszhoz.Na de amilyen balszerencsés vagyok,természetesen lekéstem a buszt...így mehettem gyalog a suliba.


  zsófics (75588) 16.02.10 19:29:38    
zsófics

Szia Szophya! Először is, megkérdezném, hogy kritikát elfogadsz-e? Másrészt, ezt a lovas irományokhoz kell berakni :)


  Kaze-chan (88942) 16.04.18 20:30:48    
Kaze-chan

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy nektek ezek közül a figurák közül melyik tetszik a legjobban.
Nagyon fontos lenne. :)
Légyszi minél többen írjátok meg! A figura számát bőven elég leírni! Köszönöm!
  Deliora (41666) 16.04.18 23:23:51    
Deliora

Hy!

Feltéve, ha szabad nekem is szavaznom, akkor én a 3ast mondanám xD


  Kaze-chan (88942) 16.04.19 00:03:15    
Kaze-chan

Még szép, hogy lehet. :D
Sőt! Kell! :D


  dori (4912) 16.04.19 16:02:10    
dori

Kaze-chan: Nekem a 2. tetszik :)


  Aszum (95273) 16.04.20 06:45:50    
Aszum

Szia:D fú az összes szuper lett:D dr talán a 2. Meg a 3. lett a legjobb:D nem tudok választani 😅 Legyen akkor a második, mert cuki a csaj:3

  Kaze-chan (88942) 16.04.21 00:24:35    
Kaze-chan

Köszi az eddigi szavazatokat!
Még jöhetnek nyugodtan. :D


  Soreiru (27284) 17.03.01 07:59:14    
Soreiru

Tip: Gépes rajzoknál néhány percenként érdemes tükrözni a képet, és úgy folytatni. Így egy csomó hibát kiszúrt az ember, amihez egyébként már hozzászokott a szeme.


  Verocs (7021) 17.03.01 19:12:37    
Verocs

Ezt kézi rajznál/festménynél is ajánlott alkalmazni :D

  Betatigris (100545) 17.03.20 17:48:11    
Betatigris

Sziasztok! Végülis ez is alkotásnak számít ><
farkasostortenetek.iwk.hu
Itt van a legelső online kisregényem amelynek jelenleg a 3. fejezetén dolgozok. Remélem hogy tetszeni fog!
Címe: Szívem Csücske
tartalma: Egy lovas egy furcsa világba csöppen miután lova ledobta. Farkassá változik, ám cseppet sem könnyűek a hétköznapjai: Múltbeli lovardája leégett és minden odaveszett. 3 jó farkasbarátra talál, akikkel együtt él, de vajon túlélik a vadászveszedelmet? Biztonságos az erdő? Vajon a vadász meg tudja e kaparintani azt amit akar? kiderül!


  Pale_Angel (92118) 17.06.19 18:00:27    
Pale_Angel

Sziasztok!
Akit érdekelnek különböző dalszövegek forditsai, az nézze meg az oldalam!
xxTattoedGirlxx - Translations
Teljes mértékben saját forditásokról van szó!
Kérésre szivesen forditok bármilyen dalszöveget!


  KikiBibi (99200) 18.12.30 10:49:23    
KikiBibi

Ezt a történetet CSAK szórakozásból írtam!
A sárkány

1. Fejezet
A napló

Lina egy átlagos hétfő reggelen vigyorogva rohant le a lépcsőn.
- Úgyis én nyerek! Mindig én nyerek!
A két emeletes ház egyetlen, nagy lépcsőjén rohant, kiáltozva hergelte közben nővérét. Egy kanyar. Lina lába alól kicsúszott a talaj. Sötétbarna haja az arcába lógott.
- Lina! - kiáltotta Míra, a nővére. Okkal. Ugyanis Lina homlokából egy vékony csíkban vér folyt.
- Lina! Lina! Jól vagy? Válaszolj! Hallasz? - zokogta Míra. Nem volt otthon senki. A kísérteties csendet csak Míra halk sírása törte meg. Ekkor kezdődött minden. Míra lenézett, és a földön észrevette a naplót. A naplót, ami azt akarta, hogy észrevegye. Azon csúszott el Lina! Hasított Mírába a felismerés. A kezébe vette a fagyos hangulatot árasztó naplót.
Komikat! Hideg-meleget


  Rubyn (101091) 18.12.30 11:38:09    
Rubyn

Ha a húgom akkorát esik, hogy elájul, én inkább a mentőket hívnám, de hogy nem egy naplót kezdek el nézegetni, az biztos. Ez volt nekem furcsa. Egyébként helyesírási hibák nem nagyon vannak, nekem tetszik a sztori is, folytasd csak.

  KikiBibi (99200) 18.12.30 16:25:13    
KikiBibi

Ok, köszi, majd javítok!

  KikiBibi (99200) 18.12.30 16:54:02    
KikiBibi

Huhh... A sárkány, javított kiadás, 1-2 fejezet

Ismertető:
Lina: Fiatal, 8 éves, sötétbarna hajú lány. Csak az apja él, egy nővére van. Kedves, heves, és mindig mond valami vicceset.
Míra: Lina nővére. 15-16 éves. Visszahúzódó természetű, nem szeret más terhére lenni.
Dorina: Míra barátnője. Imádja a kalandokat. Nagyon segítőkész, és imád Linával hancúrozni.
1. Fejezet
A napló

Lina egy átlagos hétfő reggelen vigyorogva rohant le a lépcsőn.
- Úgyis én nyerek! Mindig én nyerek!
A két emeletes ház egyetlen, nagy lépcsőjén rohant, kiáltozva hergelte közben nővérét. Egy kanyar. Lina lába alól kicsúszott a talaj. Sötétbarna haja az arcába lógott.
- Lina! - kiáltotta Míra, a nővére. Okkal. Ugyanis Lina homlokából egy vékony csíkban vér folyt.
- Lina! Lina! Jól vagy? Válaszolj! Hallasz? - zokogta Míra. Nem volt otthon senki. A kísérteties csendet csak Míra halk sírása törte meg. Ekkor kezdődött minden. Míra lenézett, és a földön észrevette a naplót. A naplót, ami azt akarta, hogy észrevegye. Azon csúszott el Lina! Hasított Mírába a felismerés. A kezébe vette a fagyos hangulatot árasztó naplót. Olvasni kezdett volna, de valami mindha megragadta volna a kezét. Mozdulni sem tudott, csak figyelt. És nem bánta meg. A napló kinyílt. Valaki, vagy inkább valami kinyitotta. Szavai vérrel teltek meg. A napló annyi év után életre kelt.
2. Fejezet
A napló mesél
Lassan, mint valami búgás, megszólalt a titokzatos könyvecske. Először nagyon halkan, majd egyre tisztábban hangzott fel a búgás, szavak álltak össze belőle. Míra szemébe ismét könnyek gyűltek.
- Anya! - suttogta - Ez az ő hangja! - a könnyek végigfolytak az arcán.
- 1998. December 30. Vasárnap, 15 óra 24 perc
Új nap, meg minden. Reggel is próbáltam írni, de nem ment. Erős fájdalom hasít minden alkalommal a nyakamba. Az orvosok azt mondják, kész csoda, hogy még élek. Autóval mentünk, és belénk jött valaki. Anya vezetett, ő túlélte, apa sajnos meghalt. Az öcsém egy roncs, és hozzám sem fűznek túl sok reményt. A sárkányom megsérült. Ez az első, komoly jele. Voltak kis változások, mindenem elveszett, a zoknim, a nadrágom, satöbbi. Az emlékezetem, mint a szita. A fejemet forgatni sem tudom. Olvasni újra meg kell tanulnom, ahogy írni is. A terápia nem segít. Vajon mi történt a sárkányommal, ha ez lett velem?(aktuális oldal: [ 577 ], összes oldal: 578, Hozzászólások: 8657)

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... [574] [575] [576] [577] [578]lónevelde információk